İçeriğe geç

Giresun Alucra Kaymakamı Kimdir

Alucra Kaymakamı Ejder Şahin kimdir?

Ankara Gölbaşı Vergi Dairesi’nde mali uzman yardımcısı olarak görev yaparken aynı zamanda mülki idare memuru olarak çalışan Ejder Şahin, meslek hayatına Denizli’de kaymakam adayı olarak başladı.

Ejder Şahin Kaymakam nereli?

7 Temmuz

Alucra nereli?

Alucra, Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’ndeki Giresun ilinde, Giresun şehrine 130 km (81 mil) uzaklıkta bir kasabadır. Alucra İlçesi’nin merkezidir. Nüfusu 3.945’tir (2022). 1924-1933 yılları arasında Şebinkarahisar ilinin bir ilçesiydi. Alucra, Türkiye’nin Karadeniz Bölgesi’ndeki Giresun ilinde, Giresun şehrine 130 km (81 mil) uzaklıkta bir kasabadır. Alucra İlçesi’nin merkezidir. Nüfusu 3.945’tir (2022).

Alucra Kaymakamı nereli?

MUHAMMED İKBAL YELEK KİMDİR Muhammed İkbal YELEK Giresun’un Alucra ilçesinde doğdu ve ilk ve orta öğrenimini Alucra’da tamamladı. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Alucra Nüfus Müdürü kim?

Tutanak listesiT.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA BAĞLI DEVLET KURUM VE KURULUŞLARI Oğuzhan BEKCİ İLÇE NÜFUS MÜDÜRÜ V. 0454 751 31 35 H.G.B. Müdürü V.

Alucra Kaymakamı kim oldu?

Kaymakamımız Sayın Ejder ŞAHİN başkanlığında Üniversite Güvenlik Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Kaymakamımız Sayın Ejder ŞAHİN başkanlığında Muhtarların katılımıyla Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

Giresun Vali Yardımcısı kim?

Belediye Başkanımız @fuattkose Giresun Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık’ı belediyemizde ağırladı. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.

Giresun Valisi kim?

19 Temmuz 2024’te gözden geçirilen kararlı sürüm gösteriliyor. Gözden geçirilmeyi bekleyen bir değişiklik var. Mehmet Fatih Serdengeçti (1973, Korgan, Ordu), Türk bürokrat. 10 Ağustos 2023 tarihli cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Giresun Valisi olarak atandı.

Giresun Alucra Alevi mi?

Alucra sınırlarının dışına kuzey-güney ve doğu-batı doğrultusunda çıkıldığında Alevi-Bektaşi unsurlarına ve köylerine rastlanır.

Giresun Alucra önceden nereye bağlıydı?

1933 yılında Şebinkarahisar ilçe olunca Alucra da Giresun iline bağlı bir ilçe olmuştur.

Giresun Alucra Çepni mi?

Kültür. Alucra ilçesi Güney Giresun-Kuzey Sivas (Suşehri/Koyulhisar/Şebinkarahisar) kültürüne sahiptir. Birlikte görülebilen bir davul-zurna ve bir kemençe kültürü vardır. İcra edilen halk oyunları halay karakterinde horonlardır.

Alucra nüfusu ne kadar?

Alucra’nın nüfusu yaklaşan yerel seçimlerin etkisiyle arttı. İlçenin nüfusu geçen yıl 8.574 kişi iken, 2023 sayımına göre 10.514 kişi olacak. İlçe merkezinin nüfusu 4.171, köylerin nüfusu ise 6.343’tü.

Giresun Espiye Kaymakamı kimdir?

Espiye Kaymakamlıkları. Kaymakamımız Sayın Ahmet KAVANOZ, KÖYDES 2024 projeleri kapsamında ilçemize bağlı Hacıköy ve Hacımahmutlu köylerinde yapılan beton yolları inceledi.

Furkan Nezir kimdir?

İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2021 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2023 yılında Çankırı Valiliği Kaymakam Adayı ve Mülki İdare Amiri oldu.

Sivas Divriği Kaymakamı kimdir?

Divriği Köy Hizmet Birliği’nin Eylül 2024 Olağan Genel Kurulu, Kaymakamımız Sayın Resul Tutay başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya İl Genel Meclis üyeleri, ilgili kurum başkanları ve köy muhtarları katıldı.

Diyarbakır Çınar ilçesi kaymakamı kimdir?

Yıllardır mahallemizden olan gazimiz Latif BALTACI kaymakamımız Sayın Zikrullah ERDOĞAN’a tebrik ziyaretinde bulundu. Kaymakamımız nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Kaymakamımız Sayın Zikrullah ERDOĞAN, hemşehrimiz Behçet ERÇEK’in Aziziye Camii Yasevi’ndeki taziye törenine katıldı.

Elazığ Ağın Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Furkan Taha TÜRKMENOĞLU, Ağır İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Komiser Sevil ARDIÇ’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Sivaslı Kaymakamı kimdir?

6 Eylül 2023 Kaymakamımız Ayşegül EFE, 26 Eylül.

Kaynak: zeytinvadisi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir