İçeriğe geç

Alanya Kaymakam Kimdir

Fatih Urkmezer kimdir?

İngiltere Southampton Üniversitesi’nden “Sosyal Politika” alanında doktora derecesi aldı. Ayrıca şu anda Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde başladığı “Yönetim ve Organizasyon” alanındaki doktora çalışmalarını tamamlıyor. 2012 yılında dış işleri hizmeti sırasında Muğla İl Hukuk Müdürlüğü’ne atandı.

Kaymakam Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Kaymakam Özgür Kaya kimdir?

Kaymakamımız Özgür KAYA 10 Ekim 1987’de İstanbul’da doğdu. Kaymakam KAYA aslen Kastamonulu olup İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2011-2019 yılları arasında Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Gelir Uzmanı olarak çalıştı.

Emre Zafer Kaymakam kimdir?

Kaymakamımız Sayın Emre ZAFER, 2017 yılında Ticaret Bakanlığı’nda kamu görevine başladı. 2023 yılında Ordu valiliği kaymakam adayı olarak mesleğe gönül verdi ve il merkezindeki stajının ardından; Diyarbakır şehir merkezi ile Kulp, Dicle ve Hani ilçelerinde mülki idare amirliği müfettişi nezaretinde stajını tamamladı.

Alanya Kaymakamı nerelidir?

16 Eylül

Kaymakamın görevi nedir?

Görevler. Kaymakamın mevzuata bağlı olarak farklı görevleri vardır. Genel olarak görevleri Devlet İdari Kanunu’nda düzenlenmiştir. Kaymakamlar, faaliyet gösterdikleri bölgede kanunların, tüzüklerin, yönetmeliklerin ve hükümet kararlarının yayımlanmasını ve uygulanmasını sağlarlar.

Kaymakam Mustafa Kılıç kimdir?

Kaymakam Mustafa Emre KILIÇ, 1987 yılında Niğde ili Çiftlik ilçesi Bozköy beldesinde doğdu. 2011 yılında Ankara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Ömer Kalaylı hangi hastanede?

Ömer Kalaylı, Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde çalışıyor.

Yasin Gürkan kaymakam kimdir?

Mülki İdare Kurulu’nda Isparta Kaymakamlığı’na aday olan Kaymakamımız Yasin Gürkan, 1990 Ankara doğumlu olup memleketi Niğde Ulukışla Kırtı köyüdür. Lise eğitimini İçel Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Kaymakamımız Yasin Gürkan, Ankara Hukuk Fakültesi’nde okumuştur.

Önder Çengel Kaymakam kimdir?

2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 2010-2013 yılları arasında Ziraat Bankası AŞ’de İç Kontrolör Yardımcısı, 2013-2015 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak çalıştı.

Kaymakam Fatih Çobanoğlu kimdir?

1978 yılında Manisa’nın Alaşehir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Alaşehir’de okudu. Lise öğrenimini Manisa Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. 1999 yılında Kamu Yönetimi Fakültesi’nden mezun oldu.

Yasin Erdem Kaymakam kimdir?

1992 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladı. Lisans eğitimini Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı. 2018 yılında Yalova Valiliği’nde mesleğe başladı.

Selver Esra Arik kimdir?

Bakanlığın 30 Nisan 2024 tarihli onayı ile Düzce’nin Gölyaka İlçesi Kaymakam Yardımcılığı görevine atanan Selver Esra Arık, Adıyaman Deprem Koordinasyon Merkezi’nden 111.

Ömer Nergiz kaymakam kimdir?

Refiklik stajını Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Sayın Fatih ÇELİKKAYA’nın yanında tamamlamıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. İçişleri Bakanlığı’nın 30.04.2024 tarihli onayı ile İlçemiz Kaymakam Yardımcısı Sayın Ömer NERGİZ 07.05.

Kaymakam Elif Çelik kimdir?

11 Nisan 1997’de Siirt’in Eruh ilçesinde doğan Kaymakamımız, ilk ve orta öğrenimini Eruh’ta, lise öğrenimini ise Diyarbakır Sosyal Bilimler Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra 2016 yılında Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde lisans eğitimine başlamıştır.

Fatih Genel nereli?

11 Eylül 2023 Kaymakam Fatih GENEL, 1 Ocak 1969’da Kayseri ilinin Pınarbaşı İlçesi’nde doğdu.

Fatih Türk kimdir?

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, beden eğitimi öğretmeni ve futbol antrenörü Fatih Türk hayatını kaybetti. Elazığ Üniversitesi’nde eğitim gören ve Elazığ amatör futbol takımlarında görev yapan beden eğitimi öğretmeni Fatih Türk, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek genç yaşta hayatını kaybetti.

Kaynak: yenigrupinsaat.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir