İçeriğe geç

Vandan Hakkariye Kaç Saat Sürüyor

Van Hakkari arası kaç saattir?

Hakkari ile Van arasındaki toplam mesafe 196 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat sürmektedir. Hakkari ile Van arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir? Hakkari Travel, Lake Van Hakkari Tourism, Hakkari ile Van arasında seferler düzenlemektedir.

Van Yüksekova kaç saat sürüyor?

Van – Yüksekova Otobüs Seferiobilets en ucuz yolculuk300,00 TLDGünlük sefer sayısı15En ucuz firmaVangölü Yüksekova TurizmVan – Yüksekova ne kadar sürer?2sa 32dkEn çok sefer yapan firmaVangölü Yüksekova Turizm1 hat daha

Van Diyarbakır arası kaç saat sürüyor?

Diyarbakır-Van arası toplam mesafe 369 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 6 saat sürmektedir.

Yüksekova’dan Hakkari’ye kaç saat?

Hakkari-Yüksekova arası mesafe 78 km olup yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Van Hakkari arası otobüs kaç saat?

Van Hakkari arası seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Van Hakkari arası toplam mesafe 196 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat sürmektedir.

Van ile Kars arası kaç saat?

Van ile Kars arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Van ile Kars arasındaki toplam mesafe 396 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 7 saat sürmektedir.

Van Şemdinli arası kaç?

Şemdinli’den minibüs otobüs yolculuğu ortalama 3 saat sürmektedir. Ancak bu iki şehir arasındaki 168 km mesafeyi en hızlı otobüsle yaklaşık 3 saniyede kat edebilirsiniz.

Hakkari Van arası kaç TL?

Hakkari ucuz minibüs otobüs bileti fiyatı 349.00 TL civarındadır.

Yüksekova Van kaç TL?

Yüksekova – Van Otobüs Seferiobilet’te en ucuz yolculuk300,00 TLEn ucuz firmaVangölü Yüksekova TurizmYüksekova-Van arası kaç saat?3sa 2dkEn çok yolculuk yapan firmaVangölü Yüksekova TurizmOrtalama fiyat300,00 TL1 hat daha

Van Antep arası kaç saat sürüyor?

Van ile Gaziantep arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Van ile Gaziantep arasındaki toplam mesafe 784 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 12 saat sürmektedir.

Van Batman arası kaç saat?

Batman-Van arası toplam mesafe 297 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat 30 dakika sürmektedir.

Malatya ve Van arası kaç saat sürüyor?

Malatya ile Van arası en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 619 km olup yolculuk yaklaşık 8 saat 45 dakika sürmektedir.

Hakkari nereye yakın?

Tamamen Doğu Anadolu Bölgesi’nin doğusunda yer alır. Alan bakımından Türkiye’nin kırk sekizinci ilidir. Güneyinde Irak, batısında Şırnak, kuzeyinde Van ve doğusunda İran yer alır.

Hakkari kaç yıllık?

Yaklaşık 9.000 yıllık bir yerleşim geçmişine sahip olan ilin idari yapısı ve yönetim biçimlerinin temelini aşiret yapısı oluşturmaktadır.

Hakkari’nin kaç tane ilçesi var?

Hakkari merkez, 4 ilçe (Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Derecik), 4 il, 136 köy ve 377 mezradan oluşmaktadır.

Diyarbakır Hakkari arası kaç saat sürüyor?

Diyarbakır-Hakkari arası toplam mesafe 474 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 7 saat 30 dakika sürüyor. Diyarbakır-Hakkari arasında hangi otobüs firmaları çalışıyor? Best Van Turizm, Vangölü Turizm Diyarbakır ve Hakkari arasında geziler düzenlemektedir.

Hakkari Yüksekova arası kaç lira?

Hakkari – Yüksekova Otobüs yolculuğuEn ucuz bilet200,00 TLEn ucuz firmaGökçe TurizmHakkari Yüksekova arası kaç saat?1 saatEn aktif firmaGökçe TurizmOrtalama fiyat200,00 TL1 hat daha

Iğdır Van kaç kilometredir?

Van-Iğdır arası toplam mesafe 222 kilometredir.

Van’dan Muş’a kaç kilometredir?

Muş ile Van arasındaki toplam mesafe 217 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 3 saat 30 dakika sürmektedir.

Kaynak: mutluciftlik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir