İçeriğe geç

Ihsaniye Sosyete Pazarı Hangi Gün

Bursa Ihsaniye pazarı hangi gün?

Sivilay ve Nilüfer Belediyesi işbirliğiyle İhsaniye Kapalı Çarşısı’nda açılışı yapılan ve Bursa’nın yanı sıra 10 ilden 200’ü aşkın antika satıcısının binlerce ürününün sergilendiği Bursa Antikacılar ve Antika Severler Derneği, antika severleri her ayın 3. pazar günü İhsaniye Kapalı Çarşısı’na davet ediyor.

İhsaniye Sosyete Pazarı hangi durakta inilir?

Nilüfer ilçesinde İhsaniye Sosyete Pazarı konumuna gitmek için en yakın otobüs durağı nerede? Nilüfer İhsaniye Sosyete Pazarı’na en yakın otobüs durağı 1,2 dakikalık yürüme mesafesindeki Agora Çarşısıdır.

Sosyete pazarı hangi günler açık oluyor?

Salı günü sebze, meyve, bakkaliye ve organik ürünlerin ağırlıkta olduğu bir pazar yeri, cuma günü ise tekstil, giyim ve bit pazarı olarak hizmet veriyor.

Bugün Bursa’da Sosyete Pazarı nerede?

Çarşamba Pazar Parkı’nda Sosyal Pazar açıldı. Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılan ve farklı ve modern mimarisiyle dikkat çeken Çarşamba Pazar Parkı, halk arasında Sosyal Pazar olarak bilinen, tekstil ve giyim ürünlerinin satıldığı, her Salı günü kapılarını Bursa halkına açıyor.

Özlüce Sosyete Pazarı hangi gün?

Pazar alanlarıS.NO PAZAR ADIGÜN8GAZİ (CUMHURİYET) GİYİM PAZARIÇARŞAMBA9KARAMAN İLÇE PAZARIÇARŞAMBA10ÖZLÜCE İLÇE PAZARIÇARŞAMBA11ERTUĞRUL PAZARIÇARŞAMBA49 satır daha

Nilüfer pazarları hangi gün?

Oktay Kara | Bursa Gezgini 🐊 | 📆 Pazartesiden pazara haftanın her günü dolu dolu pazarlar sizi bekliyor!

İhsaniye pazarına hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları İhsaniye Semt Pazarı yakınından geçiyor: 43H, 95A, 9D, B42A, B8.

Nilüfer Sosyete Pazarı’na hangi otobüs gider?

Nilüfer bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Bursa Sosyete Pazarı’na toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 43H, 93, 95A, 9D, B24.

Bursa Cuma Günü’nde hangi pazarlar var?

MarktplatzanfrageMarktnameTypEinrichtungstageTWELVEHIRTOWNNachbarschaftsmarktFreitagROWSEALSNachbarschaftsmarktFreitagYUNUSELİBezirksmarktFreitagPASSAGEBezirksmarktFreitag43 weitere Zeilen

Sosyete pazarında neler var?

Yüksek sosyete pazarı ayrıca çeşitli kadın çorapları, şapkaları, çantaları ve aksesuarlarını da içerir. Sadece giyim ürünleri değil, aynı zamanda ev dekorasyonu ve ev tekstili ürünleri de yüksek sosyete pazarında mevcuttur ve insanlar tarafından oldukça tercih edilmektedir.

Yeşilköy Sosyete Pazarı hangi gün?

Yeşilköy Toplum Pazarı Çarşamba günleri kuruluyor, kapalı bir pazar, her bütçeye uygun birçok ürün bulabilirsiniz, özellikle markalı ürünler, fiyatları da buna göre değişiyor 😍 Bugün açık mı? Nereden öğrenebiliriz?

Kadıköy giyim Pazarı hangi gün?

Salı günü pazara gelirseniz, çoğunlukla temel gıda maddeleri veya meyve ve sebze gibi ürünler bulacaksınız. Cuma günleri pazar daha çok giyim, kumaş, halı, perde, ayakkabı ve çantalara odaklanıyor. Pazar günleri ise zemin katta antikalar satılıyor.

Bursa’da giysi pazarı nerede kuruluyor?

Bursa Giyim Pazari, Beşevler Sosyete Pazari’de. Bursa Giyim Pazarı, Mudanya Sosyete Pazarı / Mudanya Giyim Pazarı mevkiinde yer almaktadır. Bursa Giyim Pazarı, Millet Mahallesi Pazarı’da.

Bursa bit pazarı nerede kuruluyor?

Bursa’nın Veysel Karani semtindeki bit pazarı her pazar aynı yerde kuruluyor ve aklınıza gelebilecek her türlü eşya ve gıdayı sunuyor.

Bursa Gökdere Sosyete Pazarı hangi gün?

Pazartesi günleri açık olan ve genellikle giyim ürünlerinin satıldığı Gökdere Sosyete Pazarı, çevre sakinlerinin en çok rağbet gösterdiği yerlerin başında geliyor.

Bursa Antika Pazarı 2024 ne zaman?

Duyuru Bursa Nilüfer Antika Pazarı 21.07.2024 tarihinde açılacak #antikapazarı #amazing #travel – YouTube.

Bursa’da hangi gün pazar kuruluyor?

MarktplatzanfrageMarktnameTypProvinzZENTRALER TUZMARKETNachbarschaftsmarktBURSAYEŞİLOVA SAMSTAGBezirksmarktBURSATHURSTAG SONNTAGNachbarschaftsmarktBURSAMONTAG SONNTAGNachbarschaftsmarktBURSA42 weitere Zeilen

Nilüfer Antika pazarı ne zaman?

Bursa Nilüfer Antika ve El Sanatları Pazarı her ayın üçüncü pazar günü düzenlenmektedir. Eylül pazarının tarihi 15 Eylül Pazar günüdür. Bursa Antikacılar ve Antika Severler Derneği Bursa Agora Çarşısı’nda yer almaktadır.

Bursa’da Bit Pazarı nerede kuruluyor?

Bursa’nın Veysel Karani semtindeki bit pazarı her pazar aynı yerde kuruluyor ve aklınıza gelebilecek her türlü eşya ve gıdayı sunuyor.

Kaynak: medihair.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir