İçeriğe geç

Aliço Çukur Hangi Bölümde Öldü

Çukur Aliço nasıl öldü?

Karakuzular’ın Çukur’a baskın yapmasından sonra gördükleri karşısında şok olur ve akıl hastanesine kaldırılır. Ancak Yamaç ve Sena onu hastanede bulur ve zamanla kendine gelir. Daha sonra Yücel tarafından yakalanır. Yamaç, Aliço’yu kurtarmaya gelir ancak Yücel, Aliço’yu vurur.

Aliço hangi bölümde geri dönüyor?

Çukur’un 2. sezon 34. bölümünde (67. bölüm); Aliço, geri dönüşüm merkezindeki patlamadan sağ kurtulur. Aliço takım elbisesini giyer ve villanın bahçesinde çorba içmeye hazırlanır. Kaldığı yerden memnun olmayan Aliço, eve dönmek ister ancak reddedilir.

Aliçoyu kim kaçırdı?

Buluşma noktasında duran ve planının çözüldüğünden habersiz olan Yamaç’ı kötü bir sürpriz bekliyordu. Çünkü kendi haline bırakılan Yücel, Koçovalıları kandırıp Uluç’u öldürmüş ve Aliço’yu kaçırmıştı.

Çukur 66 bölümde kim öldü?

Bölüm 136 dk. Sena ve Akşın’ın kayıplarının ardından Çukur’da bir kayıp daha yaşanacak ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, tüm dengeler altüst olacak.

Yücel kaçıncı bölümde ölüyor?

34. bölümde öldüğü sanılan Yücel, (Tansu Biçer) Akın Koçavalı (Burak Dakak) sayesinde kurtuldu. Yücel’in intikamı sert oldu.

İdris hangi bölümde öldü?

Çukur 68. Bölüm: “İdris Koçovalı öldü!” 16 Eylül 2019

Aliço otizmli mi?

Rıza Kocaoğlu’nun canlandırdığı Aliço da otizmli bir insan.

Çukur Aliço kimin oğlu?

2. Sezon. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizinin kadrosuna ünlü bir ismin eklendiği öğrenildi! Başrol oyuncularından Salih Kalyon, Çukur’un 3. sezon bölümlerinde Aliço’nun babası rolünü canlandıracak.

Çukur Celasun kaçıncı bölümde öldü?

31. Sezon Bölüm – Celasun’a Elveda! -YouTube.

Çukur Aliço kaç yaşında?

Rıza Kocaoğlu19 Mart 1979 İzmir, Türkiye doğumluEğitimDokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama BölümüMeslekOyuncuAkrabalarGülhan Tekin (Kuzen)Gözde Kocaoğlu (Erkek kardeş)2 satır daha

Aliçonun hastalığı nedir?

Hipertimezi sendromu olarak da bilinen bu durumda, hipertimezi hastalarının beyninin hafıza bölgesinde olağanüstü bir kapasite gözlemlenmiştir. İlk olarak 2006 yılında tanımlanan hipertimezi, dünya çapında çok az sayıda insanı etkileyen nadir bir sendrom olarak kabul edilir.

Çukur Akın kaçıncı bölümde öldü?

#grube | Çukur 127. Bölüm | Akın ve Saadet, Karaca’nın öldüğünü fark ediyor! #grube | Çukur 127. Bölüm | Show TV Facebook’tan.

Aliço ne zaman öldü?

Kel Aliço (1845, Plevne – 1922, Edirne), Pomak asıllı Türk pehlivan.

Çukur Aliço ölüyor mu?

Çukur dizisinde Aliço öldü mü? Yücel, Aliço’yu öldüremeyecek.

Çukur Sena’yı kim öldürüyor?

Yücel ile anlaşma yapan ve Sena’ya aşık olan Mahsun, Yücel sayesinde deponun yerini öğrenir ve kadınları kurtarır. Sena, ailesine hiçbir şey olmaması karşılığında Mahsun’la birlikte Çukur’dan ayrılır. Yücel, Sena’yı kaçırır, Gül Köşkü denilen bir yere götürür ve su dolu bir cam kaseye kilitler. Sena boğularak ölür.

Celasun kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 4. Sezon 31. Bölüm – Celasun’a Veda! -YouTube.

Çukur 2. sezon finalinde kim öldü?

136 dk. Ringworm’un Yamaç’a Sena’nın ölümüyle ilgili bir ipucu bırakmasıyla Yamaç, Meliha ile karşı karşıya gelecektir. Sedat’ın ölümü ise Çukur’a yepyeni bir düşman kazandıracaktır.

Çukur Sena kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 2. Sezon 27. Bölüm – Çukur, Sena’ya veda ediyor – YouTube.

Çukur Meke kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 103.Bölüm: Meke vuruldu!16 Kasım 2020

Kaynak: kampusbilgisayar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir