İçeriğe geç

Konya Ile Alaşehir Arası Kaç Kilometre

Konyalı Alaşehir arası kaç kilometre?

Otobüs Alaşehir – Konya Alaşehir ile Konya arası mesafe 549 km olup, en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 10 saat 21 dakika sürmektedir.

Konya Alaşehir tren kaç saat?

Konya’dan Alaşehir’e trenle yolculuk 351,55 km uzunluğunda olup 9 saat 21 dakika sürmektedir.

Konya Akşehir Konya Merkez arası kaç km?

Akşehir-Konya arası mesafe yaklaşık 124 km’dir.

Manisa ile Konya arası kaç?

İki şehir arasındaki mesafe 529 km olup yolculuk yaklaşık 7 saat 30 dakika sürmektedir.

Alaşehir nereye bağlıdır?

Alaşehir o tarihten bu yana Manisa iline bağlı bir ilçe olarak kalmıştır. Daha önce Alaşehir’e bağlı olan Sarıgöl bucağı 1957 yılında Manisa iline bağlanarak bağımsız ilçe olmuştur. 6360 sayılı kanuna göre; ilçemizde bulunan 66 köy ve 6 beldenin tüzel kişiliği kaldırılarak mahalleye dönüştürülmüştür.

Manisa Alaşehir merkeze ne kadar uzak?

Manisa merkez ile Alaşehir arası uzaklık yaklaşık 120 kilometredir.

Konya Uşak hızlı tren var mı?

Konya’dan Uşak’a yolculuk süresi 6 saat 50 dk. Uşak’a giden ilk tren 19:00’da istasyondan kalkarken, son tren 19:00’da istasyondan kalkıyor. Bu yolculuğun ortalama süresi 6 saat 50 dk. ancak en hızlı trenler sizi 6 saatte Uşak’a ulaştırabilir. 50 dk. kısa sürede ulaştırılabilir.

Konyadan Manisa’ya hızlı tren var mı?

Konya ile Manisa arasındaki trenle en hızlı yolculuk süresi 11 saattir. 2 dakikadır. Konya’dan Manisa’ya direkt tren var mı? Evet, Konya ile Manisa arasında direkt tren var.

Konya İzmir hızlı tren kaç TL?

Günde bir sefer yapan demir yolu hattında seyahat süresi yaklaşık 12 saat 40 dakikadır. İzmir-Konya arası tren ücreti Temmuz 2024 itibariyle 425₺’dir.

Konya Akşehir otobüs ücreti ne kadar?

Konya Akşehir arası uygun fiyatlı otobüs seferleri. Bilet fiyatları. Otobüs şirketleri. Bilet fiyatı. Günlük otobüs sefer sayısı. Ben Turizm220.00 TL7

Konya Akşehir hangi ile bağlı?

İlçenin yüzölçümü 955 km2’dir. Deniz seviyesinden yüksekliği 1050 m’dir. Konya iline bağlı Akşehir ilçesi, güneybatı kesimde, Konya – Afyon karayolu üzerinde ve Konya’ya 135 km. uzaklıkta yer almaktadır. Afyon iline ise 90 km. uzaklıktadır.

Konya Akşehir Konya Ereğli arası kaç kilometre?

Akşehir ile Ereğli-Konya arası mesafe 275 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 3 saat 39 dakika sürmektedir.

Akhisar Konya arası kaç?

Konya Akhisar arası mesafe kaç kilometredir? Konya Akhisar arası mesafe yaklaşık 612 km’dir. Kamil Koç ile Konya Akhisar arası yolculuğunuz yaklaşık 13 saat 50 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

İzmir Konya arabayla kaç saat sürüyor?

İki şehir arasındaki mesafe 542 km olup yolculuk yaklaşık 7 saat 32 dakika sürmektedir.

İstanbul’dan Konya’ya kaç saat sürüyor?

Konya – İstanbul arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 9 saat 20 dakika sürmektedir.

Manisa Alaşehir Nevşehir arası kaç km?

Alaşehir ile Nevşehir arasındaki seyahat mesafesi kaç kilometredir ve yolculuk kaç saat sürer? Alaşehir ile Nevşehir arasındaki toplam mesafe 739 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 12 saat sürmektedir.

Selçuk Alaşehir arası kaç kilometre?

Alaşehir – Selçuk otobüs bileti arayın. Yaklaşık seyahat mesafesi: 41 km. Yaklaşık seyahat süresi: 1 saat 4 dakika. Son satış 57 dakika önce yapıldı. En ucuz seyahat: 150 TLGünlük seyahat sayısı: 3 Seyahat noktaları: 1 hat daha

Ankara Manisa Alaşehir kaç saat sürüyor?

Ankara’dan Alaşehir’e en ucuz otobüs biletini bulun. Kamil Koç’un Ankara’dan Alaşehir’e yaptığı yolculuklar ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 578 km’dir ve yolculuk yaklaşık 11 saat 45 dakika sürer.

Manisa Alaşehir Van arası kaç km?

Van Alaşehir arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? Van Alaşehir arası toplam mesafe 1724 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 1 gün 2 saat 30 dakika sürmektedir.

Kaynak: fidapeyzaj.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir