İçeriğe geç

Kartal Metrodan Beşiktaşa Nasıl Gidilir

Beşiktaş için hangi metro?

Beşiktaş Metro İstasyonu, İstanbul Metrosu’nun M7 hattı üzerinde Beşiktaş Meydanı’nın altında, Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe Caddesi ve Çırağan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan yer altı metro istasyonudur.

Beşiktaş’ta Marmaray var mı?

Öte yandan en çok kullanılan ulaşım hattı olan Marmaray da Beşiktaş’a ulaşmak için bir diğer seçenek.

Şirinevlerden Beşiktaş’a nasıl gidilir?

İstanbul Şirinevler’den Gayrettepe, Beşiktaş’a direkt metrobüse binin: Şirinevler durağından 34G metrobüs hattına binerek Zincirlikuyu – Söğütlüçesme Yönü durağına gidin. Bu rotanın toplam seyahat süresi yaklaşık 1 saat 12 dakikadır.

Kartaldan Beşiktaşa nasıl giderim?

İstanbul’da Kartal’dan Beşiktaş’a gitmek için bir metro hattı, bir metrobüs hattı ve bir otobüs hattı kullanmanız gerekiyor: Kartal durağından M4 ✈ metro hattını kullanarak Ünalan durağına gidin.

Beşiktaş metro ne zaman açılır?

İkinci etap olan Kabataş-Mecidiyeköy hattının inşasına 27 Mayıs 2015’te başlandı. Mecidiyeköy-Yıldız arasındaki etap ise 2 Ocak 2023’te hizmete açıldı. Beşiktaş ve Kabataş istasyonlarının açılışı, inşaat sırasında ortaya çıkarılan arkeolojik kazılar nedeniyle 2025 olarak planlanıyor.

Akaretlere hangi metro gider?

Akaretler yakınlarında hangi metro hatları duruyor? Bu metro hatları Akaretler yakınlarında duruyor: F1, M2, M7.

Kadıköyden Beşiktaş’a nasıl geçilir?

Beşiktaş Kadıköy vapur seferlerinde ilk vapur 06:45’te kalkıyor ve 07:05’te Beşiktaş İskelesi’ne varıyor. Her 10 dakikada bir sefer yapılıyor ve son sefer 20:45’te sona eriyor. Sadece cuma ve cumartesi günleri son vapur akşam 21:15’te kalkıyor.

55B Beşiktaş nereden kalkıyor?

55B hattının ilk durağı Gaziosmanpaşa Belediye – (Esentepe)2 yönü olup son durağı Beşiktaş Peronlar durağıdır. 55B (Gaziosmanpaşa Belediyesi – Beşiktaş Peronları) her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 55B hattında 20 durak bulunmaktadır ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 23 dakikadır.

Beşiktaş otobüsü hangisi?

Beşiktaş yakınından hangi otobüs hatları geçiyor? Bu otobüs hatları Beşiktaş yakınından geçiyor: 26A, 28, 29C, 29D, 41E, 50L, 559C.

Kabataş Beşiktaş hangi otobüs?

Hangi otobüs hatları Kabataş – Beşiktaş yakınından geçiyor Bu otobüs hatları Kabataş – Beşiktaş yakınından geçiyor: 29C, 29D, 37T, 41E, 48T, 50L, 50T, 559C.

Beylikdüzü Beşiktaş metrobüsle nasıl gidilir?

Metrobüs: Beylikdüzü istasyonunda metrobüs hattına binip Kabataş durağında ininiz. Daha sonra Kabataş-Beşiktaş tramvayına transfer. Otobüs: Beylikdüzü’nden Beşiktaş’a birçok otobüs hattı bulunmaktadır.

Beşiktaş için hangi metro durağı?

Beşiktaş’a toplu taşıma ile ulaşmak için metro hattı tercih edilebilir. Bunun için en yakın metro bağlantısına ulaşmanız ve ardından M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattına aktarma yapmanız gerekir. Bu hat ile Taksim durağında inip Beşiktaş’a giden minibüslere binebilirsiniz.

Gebzeden Beşiktaş’a nasıl gidilir Marmaray?

Marmaray, Gebze’den Yenikapı’ya giden bir banliyö tren hattıdır. Yenikapı’dan Beşiktaş’a feribotla gidebilirsiniz. Bu yolculuk yaklaşık 1 saat sürer. Alternatif olarak otobüse de binebilirsiniz.

Ortaköy için hangi durakta inilir?

Anadolu yakasından Ortaköy’e gitmek isteyenler için Kadıköy iskelesinden Beşiktaş vapuruna binip, Bahçeşehir Üniversitesi durağında Ortaköy yönüne doğru inip, ardından 22, 22RE, 25, 25E, 40T numaralı otobüslerden birine binip, 42T numaralı otobüse binip Ortaköy durağında inebilirsiniz. Mümkündür.

Mecidiyeköy’den Beşiktaş’a metro var mı?

Bu metro hatları Mecidiyeköy-Beşiktaş güzergahının yakınında durmaktadır: M2, M7.

Kabataş Metrosu nereye gidiyor?

24,50 kilometre uzunluğundaki Kabataş – Beşiktaş – Mecidiyeköy – Mahmutbey metro hattı Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Esenler ve Bağcılar ilçelerini birbirine bağlıyor. Kabataş – Beşiktaş – Mecidiyeköy – Mahmutbey metro hattı 19 istasyondan oluşuyor.

50 L nereden geçiyor?

BEŞİKTAŞ PERONS – BeşiktaşBEŞİKTAŞ MEYDANI – BeşiktaşAKARETLER – BeşiktaşMİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ – BeşiktaşBEŞİKTAŞ STADYUMU – BeşiktaşBOMONTİ TÜNELİ – Şişli.SUNNET KÖPRÜSÜ – Beyoğlu.BİLGİ – Eyüpsultan.Daha fazla ürün…

Beşiktaş Belediyesi hangi metro durağında?

Beşiktaş bölgesinde Beşiktaş Belediyesi’ne en yakın metro istasyonu hangisidir? Beşiktaş Belediyesi’ne en yakın metro istasyonu Yıldız’dır.

Kaynak: ekotasarim.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir