İçeriğe geç

Müze Kart Fiyatı 2024 Ne Kadar

2024 MüzeKart ne kadar?

MuseumPass Türkiye. MuseumPass Türkiye ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 300’den fazla müze ve tarihi mekanı 15 gün boyunca ziyaret edebilir ve tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. İlk müze ve tarihi girişinizden itibaren 15 gün geçerli olan Museum Pass Türkiye’nin fiyatı 165 avrodur.

MüzeKart çıkarmak kaç TL?

T.C. vatandaşları MüzeKart (60 TL) satın alma hakkına sahiptir. MuseumPass Türkiye yabancı ziyaretçiler için geçerlidir.

Topkapı Sarayı MüzeKart kaç TL?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yönelik, satın alındığı ilk günden itibaren bir yıl geçerli olan MüzeKart bedeli güncel olarak 60 TL’dir.

Müze kartı nereden alabilirim?

Bunları kimliğinizle birlikte müze bilet satış noktalarından temin edebilirsiniz.

MüzeKart kimlere ücretsiz?

Hediye Mobil Müzekart’ın bedeli 60 TL’dir. 18 yaş ve altı ile 65 yaş ve üstü Türk vatandaşları gişelerden ücretsiz bilet satın alabilirler. İnternet üzerinden satın alınan Müzekart ücrete tabidir.

MüzeKart ile Galata Kulesi ücretsiz mi?

MuseumCard sahipleri Galata Kulesi’ne herhangi bir ek ücret ödemeden girebilirler. Galata Kulesi için bilet ücreti aşağıdaki gibidir. Galata Kulesi haftanın her günü 08:30 – 23:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır.

Müzekart kaç gün geçerli?

MuseumPass Türkiye Nedir? MuseumPass Türkiye ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 300’den fazla müze ve arkeolojik alanı ve milli sarayları 15 gün boyunca ziyaret edebilir, tarihin içinde keyifli bir yolculuk yapabilirsiniz. MuseumPass Türkiye her müze için bir geçiş kartı sunmaktadır.

Müzekart sınırsız mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 350’den fazla müze ve ören yerini sınırsız ziyaret etme imkânı sağlayan Müze Kart’ın fiyatı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un talimatıyla bu yıl 60 lirada sabit tutuldu.

Müzekart için fotoğraf gerekli mi?

Müze ve tarihi mekanların girişinde kimlik doğrulaması için kullanılır. Yüzünüz kimlik fotoğraflarınızda olduğu gibi tamamen görünmelidir ve güneş gözlüğü gibi tanınmayı engelleyen aksesuarlarla fotoğraf yüklenemez.

Kız Kulesi MüzeKart geçerli mi?

Durum: Açık Müze Kartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına geçerlidir. Ulaşım ücreti 75 TL’dir. NOT 1: 18 YAŞ ALTINDAKİ ÇOCUKLARIN ANNE VE BABASI OLMADAN ZİYARET ETMESİ YASAKTIR. Kız Kulesi’ni Karaköy Ziraat Bankası önündeki iskeleden ziyaret edebilirsiniz.

Topkapı Sarayı 2024 giriş ücreti ne kadar?

Topkapı Sarayı Müzesi Giriş Ücretleri 2024 İşte Topkapı Sarayı giriş ve giriş ücretleri 2024: Topkapı Sarayı Kombine Giriş (Topkapı Sarayı + Aya İrini + Harem): Yurt içi ziyaretçiler için giriş ücreti: 250 TL. Yurt dışı ziyaretçiler için giriş ücreti: 1.

Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti 2024 ne kadar?

Giriş ücreti 90 TL’dir. Dolmabahçe Sarayı + Harem Bileti: Resmi bölüme ve hareme girişi olan bu kombine bilet 150 TL’dir. Dolmabahçe Sarayı + Harem + Milli Saray Resim Müzesi Bileti: Bu kombine bilet ile üç bölümün giriş ücreti 1250 TL’dir. Dolmabahçe Sarayı biletinizi buradan satın alın.

MüzeKart kaç TL?

T.C. vatandaşları MuseumKart (60 TL) satın alma hakkına sahiptir. MuseumPass Türkiye yabancı ziyaretçiler için geçerlidir.

MüzeKart 2024 Kaç Lira?

Müzekart ücreti 2024’te ne kadar? Müzekart Türü2024 Müzekart ÜcretleriMüzekart Pass Türkiye (15 gün geçerli)165 avroMüzekart+ (1 yıl geçerli)60 TLSeum Pass İstanbul (5 gün geçerli)105 avroMuseum Pass Kapadokya (3 gün geçerli)65 avro2 satır daha•1 Temmuz 2024

MüzeKart için hangi belgeler gerekli?

Seyahatlerini daha ekonomik ve kültürel hale getirmek isteyenlerin en sık sorduğu sorulardan biri de “Müze kartı nereden satın alabilirim?” sorusudur. Müze kartları; kimlik kartınız, pasaportunuz veya ehliyetinizle, müzelerin matbaalarından temin edebilirsiniz.

Sümela Manastırı giriş ücreti ne kadar 2024?

Sümela Manastırı 2024 müze kartı ile giriş ücreti yetişkinler için 60.00 TL, öğrenciler için 30.00 TL’dir. Yabancı ziyaretçiler için Sümela Manastırı giriş ücreti 20 Euro’dur.

MüzeKart ile günde kaç defa kullanılır?

GNS müze kartı ile her müze ve ören yerine iki giriş hakkı sağlanıyor.

E-Devlet MüzeKart nasıl kullanılır?

Mevcut kartınızı kimlik numaranızla aktifleştirin. Yeni bir MuseumCard almak ve hemen kullanmaya başlamak için “MuseumCard” seçeneği altında “MOBİL UYGULAMA”yı seçerek işlemi tamamlayın. Ziyaret etmek istediğiniz müzenin girişinde sıra beklemeden QR kodu üreterek müzeye girebilirsiniz.

Kız Kulesi MüzeKart geçerli mi?

Durum: Açık Müze Kartı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına geçerlidir. Ulaşım ücreti 75 TL’dir. NOT 1: 18 YAŞ ALTINDAKİ ÇOCUKLARIN ANNE VE BABASI OLMADAN ZİYARET ETMESİ YASAKTIR. Kız Kulesi’ni Karaköy Ziraat Bankası önündeki iskeleden ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: appcase.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir