İçeriğe geç

Hangi Dizi Nerede Çekiliyor

Türkiye’de diziler nerede çekiliyor?

En çok izlenen Türk dizileri nerede çekildi?İstanbul: Dizi sektörünün başkenti.İzmir: Ege dizi sektörünün vazgeçilmez durağı.Nevşehir: Dizi turizminin doğduğu ülke.Gaziantep: Dizi sektörüne yön veren şehir.Hatay: Dizi sektörünün farklı coğrafyası27 Eylül 2021

Yalı Çapkını dizi nerede çekiliyor?

Yalı Çapkını, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Beylerbeyi, Arnavutköy, Bebek ve Emirgan gibi Boğaz kıyısındaki semtler, dizinin çekimleri için sıklıkla kullanılıyor. Bu semtler, tarihi konakları ve doğal güzellikleriyle dizinin atmosferini zenginleştiriyor.

Yargı dizisi hangi semtte çekiliyor?

Yargı dizisi İstanbul’da çekiliyor. Sahil sahnelerinin genelde Üsküdar sahilinde çekildiği söyleniyor. Dizide sıkça görülen mahkeme sahnelerinin ise Çağlayan Adliyesi’nde çekildiği belirtildi.

Kıyma dizisi nerede çekiliyor?

Zero 1’in devamı olan Kıyma dizisi Kartal’da çekiliyor. Adana’dan gelen ekip sete baskın düzenliyor ve kurşunları ateşliyor. Ana karakter “Cengo” yaralanıyor. Zero 1’in iki oyuncusu Burak ve Cengiz de Fransa’da Daltonlar tarafından öldürülen Halil Ay’ın yakınlarıydı.

Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor?

Kirli Sepeti dizisinin İstanbul’da çekildiği belirtiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı mekanlarında çekilen Kirli Sepeti dizisinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

“Red Goncalar” dizisi İstanbul’da çekiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı mekanlarında çekilen Red Goncalar dizisinde renkli görüntüler oluştu. Dizinin bazı sahnelerinin Doğu Anadolu’da çekilmesi de planlanıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi nerede çekiliyor?

Dizi çekimleri için genellikle Boğaz kıyıları, tarihi yarımada ve günümüz İstanbul’unun çeşitli semtleri tercih ediliyor.

Yasak Elma Yalısı Nerededir?

İlk sezondaki Sinan karakterinin evi Cihangir’de yer alıyor. 2. ve 3. sezondaki çekim mekanları arasında Yeniköy Köybaşı Sokak’taki Dadyan Konağı, Argun ailesinin konağı için kullanılmış.

Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor?

NGM’nin yapımcılığını üstlendiği Kardeşlerim dizisi İstanbul’un Fatih ilçesinde çekiliyor. Dizinin diğer sahneleri ise İstanbul’un birçok farklı semtinde çekiliyor. Anne ve babalarını kaybeden ve birbirlerine tutunan dört kardeşin yaşam mücadelesini anlatan dizide kardeşlerin aileleriyle birlikte yaşadıkları ev İstanbul’un Balat ilçesinde yer alıyor.

Kanal 7 Gelin dizisi nerede çekiliyor?

Dizinin Bursa’da geçtiği bilinse de dizideki villa İstanbul’un Beykoz semtinde “Eski Kundura Fabrikası” olarak bilinen yayla alanında yer almaktadır. Dizideki villa çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır ancak çeyiz alışverişi gibi amaçlarla gidilen çarşı sahneleri Bursa çarşılarında çekilmiştir.

Gaddar dizisi hangi semtte çekiliyor?

Dizinin çekildiği evi de görüp harika bir rota çizebilirsiniz 🩵 Eminönü-Anadolu Kavağı vapuruyla Boğaz turu yaptıktan sonra son durağımız, iskelenin hemen yanındaki villalarda vahşi seri cinayetlerin işlendiği “Anadolu Kavağı” iskelesi.

Kara Sevda nerede çekildi?

Dizi çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleşmektedir. Kemal’in ailesinin evi Üsküdar Kuzguncuk’ta, Emir Kozcuoğlu’nun şirketi ise Acıbadem Üniversitesi’nde bulunmaktadır. Kara Sevda Dizi Dekorasyonları, Ev Dekorasyonu, Çekim Mekanları. Kara Sevda dizisinin dış çekimleri Sarıyer sahilinde gerçekleşmektedir.

Aile dizisindeki Çiftlik Evi nerede?

Aile dizisinin çiftlik evi Reşadiye’de yer alıyor.

Kıyma nerede oynuyor?

Kıyma yeni bölümüyle ancak BluTV’de izlenebilecek.

Kıyma hangi yıl çekildi?

İlk bölümü 24 Mayıs 2022’de yayınlanan dizi, 4. sezonuna 18 Temmuz 2024’te başlamış olup hala yayınlanmaya devam etmektedir.

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?

Çekimler. Dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşiyor. Dizide adı geçen Gedelli köyü aslında Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köy.

Kan Çiçekleri Konağı nerededir?

Dizinin çekimlerinde kullanılan yalı Kandilli’deki Edip Efendi Köşkü’dür. Dış çekimler Tarabya Plajı, Kemerburgaz ve Bebek Sahili’nde yapılmıştır.

Bir dizi bölümü kaç günde çekiliyor?

Günümüzde ortalama bir Türk televizyon dizisinin sezonu yaklaşık 35 ila 40 bölümden oluşuyor. Zorlu prodüksiyon takvimine ayak uydurmak için haftada altı gün yeni bölümler çekiliyor ve ekipler günde 18 saate kadar çalışabiliyor.

Kanal 7 Gelin dizisi nerede çekiliyor?

Dizinin Bursa’da geçtiği bilinse de dizideki villa İstanbul’un Beykoz semtinde “Eski Kundura Fabrikası” olarak bilinen yayla alanında yer almaktadır. Dizideki villa çekimleri İstanbul’da yapılmaktadır ancak çeyiz alışverişi gibi amaçlarla gidilen çarşı sahneleri Bursa çarşılarında çekilmiştir.

Kaynak: fili.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir